Video: Täysin älytön pelastus – HJK-toppari Miro Tenho ryöväsi huikeasti aivan pomminvarman maalin

Miro Tenho HJK / Pallomeri.net

Veikkausliigassa nähtiin aivan käsittämättömän upea pelastus, kun HJK:n toppari Miro Tenho kiri takamatkalta estämään varman maalin.

IFK Mariehamn joutui nöyrtymään kotonaan HJK:lle maalein 0-1, mutta IFK kävi todella lähellä maalia ja nimenomaan ottelun avausmaalia.

60. minuutilla IFK pääsi terävään vastaiskuun HJK:n kulmapotkun jälkitilanteesta ja Elias Mastokankaan laukauksesta tulleesta kakkospallosta IFK sai aivan satavarmalta näyttäneen maalintekopaikan.

Mainos alkaa

Pallo pomppi Niilo Mäenpäälle, jolla oli edessään pelkästään tyhjää maaliverkkoa. Takaa tilanteeseen tuli kuitenkin HJK-toppari Miro Tenho, jolla ei ollut aikomustakaan päästää maalia hänen vahtivuorollaan.

Sen verran hankalasti pallo Mäenpäätä kohti pomppasi, että hän joutui ampumaan hankalasta asennosta. Tällä välin Tenho ehti kirimään välimatkan kiinni ja syöksyi jalka edellä palloa kohti. Tenho teki aivan käsittämättömän pelastuksen, sillä hän todella onnistui venyttämään jalkansa pallon lentoradalle ja ohjasi sen maalin yli kulmapotkuksi.

Roope Riski iski HJK:lle voittomaalin 67. minuutilla, joten Tenhon mahdottomalta vaikuttanutta pelastusta voi huolettaa pitää ottelun isona käännekohtana.

HJK:n Miro Tenho säntää estämään aivan saletilta näyttänyttä maalia ja onnistuu:

Katso myös: Video: Pietarista kajahti yllätys – Slovakia kaatoi Puolan, kisojen ensimmäinen ulosajo käänsi pelin


Joukkueet: