Miro Heiskanen sivuutettiin Calder Trophy -ehdokkuudesta – nuorukaiselta viiltävä kuittaus

Dallas Stars Miro Heiskanen NHL

Dallas Starsin Miro Heiskanen on pelannut sensaatiomaisen tulokaskauden, sillä suomalainen on noussut joukkueensa ehdottomaksi avainpelaajaksi.

Hurjia minuutteja illasta toiseen kellottava Miro Heiskanen on myös kunnostautunut isosti tehopisteiden merkeissä, sillä runkosarjassa syntyi yhteensä 33 tehopistettä. Myös pudotuspeleissä tehoja on syntynyt ja viime yönä Heiskanen oli Roope Hintzin ohella yksi joukkueensa suurimmista sankareista.

St. Louisin ja Dallasin välisen ottelun aikana julkistettiin myös ehdokkaat vuoden tulokkaalle annettavaan Calder Trophy -palkintoon. Odotetusti listalta löytyi mielettömän kauden pelannut Elias Pettersson, joka sai seurakseen Rasmus Dahlinin sekä Jordan Binningtonin.

Heiskasen puuttuminen listalta aiheutti jonkun verran kritiikkiä, sillä suomalaispuolustajan ehdokkuus ei todellakaan olisi ollut mikään vääryys.

Mainos alkaa

Dallasin superlupaus ei kuitenkaan jaksanut vaivata päätään tilanteella, vaan Heiskanen lähetti viiltävän kuitin takaisin.

– Ei kiinnosta. Finalistikolmikko on täynnä hyviä pelaajia ja minulla on hauskaa täällä pudotuspeleissä, Heiskanen täräytti.

Mikäli Heiskasen edustama Dallas pudottaa St. Louis Bluesin jatkosta, niin jokainen Calder Trophy -ehdokkuuden saanut pelaaja on jo lähtenyt loman viettoon. Näin ollen suomalaista tuskin haittaa, vaikka henkilökohtaiset palkinnot menivät ohi, sillä Dallasilla on kaikki ainekset mennä todella pitkälle pudotuspeleissä.


Pelaajat:
Joukkueet: