Miro Heiskanen oli pysäyttämätön – pakit blokkasivat syötön, Heiskanen ampui kiekon veskarin kautta pussiin

Miro Heiskanen Dallas Stars

Dallas Starsin Miro Heiskanen oli kovassa iskussa, kun Stars voitti Seattle Krakenin. Heiskanen oli mukana joukkueensa jokaisessa maalissa.

Dallas Stars kaatoi Seattle Krakenin kotonaan maalein 3-1 ja Miro Heiskaselta nähtiin vahva iltapuhde, sillä hän iski tehot 1+2 ja oli näin jokaisessa joukkueensa maalissa mukana.

Heiskanen saalisti kakkossyötöt kahteen ensimmäiseen maaliin ja teki itse kolmannen osuman kolmannen erän puolivälin jälkeen. Heiskanen sai kiekon vasempaan laitaan, ajoi syvemmälle ja yritti antaa poikittaissyöttöä maalille päin.

Mainos alkaa:

Syöttö jäi kuitenkin Krakenin pelaajiin, mutta irtokiekko kimposi takaisin Heiskaselle. Hän päätti kokeilla seuraavaksi syöttämisen sijaan omaa ratkaisua. Heiskanen otti kiekon, kiersi maalin ja ampui kiekon etunurkkaan. Kraken-vahti Philipp Grubauer yritti syöksyä peittämään etukulmaa ja Heiskasella kävi hieman tuuriakin. Kiekko nimittäin osui Grubauerin rintaan, mutta kimmahti siitä silti maalin sisuksiin, joten torjunta oli todella pienestä kiinni.

Dallas Starsin Miro Heiskanen upottaa kiekon onnekkaasti Seattle Krakenin reppuun:

Katso myös: Anton Lundell maalasi komeasti – Ukko-Pekka Luukkonen voimaton ovelan rystyvedon edessä


Pelaajat:
Joukkueet: