Video: Minsk-vahdin vintti pimeni CHL:ssä – jyräsi maalille ajaneen hyökkääjän ja käynnisti härdellin

Video: Minsk-vahdin vintti pimeni CHL:ssä – jyräsi maalille ajaneen hyökkääjän ja käynnisti härdellin

Minsk-maalivahti Igor Brikunilla meni CHL:stä putoaminen selvästi tunteisiin ja hän päätti purkaa raivoaan jyräämällä vastustajan kesken pelitilanteen.

Yunost Minsk teki kovan tempun kairatessaan playoff-paikan CHL:ssä, mutta valkovenäläisten euro-taival katkesi tylyllä tavalla keskiviikko-iltana, kun Red Bull München latoi ensimmäisen playoff-kierroksen toisessa osaottelussa taululle murskalukemat 6-0. München jatkoi toiselle kierrokselle yhteismaalein 9-2.

Ottelu meni maalivahti Igor Brikunilla tunnepuolen asioiksi ja hän kävi kuumana kuin hellankoukku. Hänelle tuomittiin ottelun alkupuoliskolla sekä iso että pieni käytösrangaistus. Kiukku purkautui kunnolla, kun kolmatta erää oli jäljellä viitisen minuutia. Münchenin Justin Schütz riisti keskialueella kiekon ja lähti ajamaan kohti Minskin maalia.

Brikun levitteli käsiään odottaen riistotilanteesta jäähyä, mutta kun tuomiota ei tullut, niin Brikun otti oikeuden omiin käsiinsä. Brikun lähti maaliltaan vastaan ja niittasi Schütziä vastapalloon ja veti hänet levyksi. Taklaus käynnisti joukkohärdellin, josta jaettiin rangaistuksia puolin ja toisin.

Brikunin vintin pimenemsisestä ei ollut lopulta muuta hyötyä kuin höyryjen päästely, sillä Schütz uitti kiekon hänen ohitseen aina maaliin asti. Schützin maalilla München meni 5-0-johtoon.

Minsk-maalivahti Igor Brikun kolaa vastustajan:

Katso myös: Fanijoukko rynni tuomariston kimppuun Perun cupissa – mellakkapoliisi joutui puuttumaan peliin

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut