Video: NFL:n pudotuspeleissä uskomaton loppuratkaisu – Minnesota Vikings teki touchdownin ”viimeisellä sekunnilla”

Minnesota Vikings NFL - Pallomeri.net

Minnesota Vikings ja New Orleans Saints järjestivät NFL:n pudotuspeleissä näytöksen, joka huipentui mahtavalla tavalla viimeiseen hyökkäykseen.

Kotijoukkue Vikings aloitti ottelun terävästi ja puoliajalle poistuttiin sen 17-0-johtolukemissa. Toisella jaksolla Saints pääsi kuitenkin peliin mukaan ja joukkue nousi kahteen kertaan yhden pisteen johtoon.

Jälkimmäinen johtoasema piti myös ottelun vihoviimeiseen hyökkäykseen asti. Minnesotalla oli pallo, mutta joukkue joutui käynnistämään hyökkäyksensä yli 60 jaardista, kun pelikellossa oli jäljellä vain 10 sekuntia.

Pelinrakentaja Case Keenumin heitto löysi kuitenkin laitahyökkääjä Stefon Diggsin, ja kun Saintsin Marcus Williams ajoi itsensä tilanteesta ohi, Diggsilla oli latu auki tuodakseen Vikingsille ratkaisevan touchdownin.

Sen hän myös teki ja kotijoukkue voitti ottelun 29-24. Minnesota matkaa ensi viikolla NFC-koferenssin finaaliin Philadelphia Eaglesin vieraaksi. AFC-konferenssin finaalissa kohtaavat New England Patriots ja Jacksonville Jaguars.

Noiden otteluiden voittajat etenevät legendaariseen Super Bowliin, joka tänä vuonna pelataan juurikin Minnesotassa. Yksikään joukkue ei ole aiemmin pelannut Super Bowlia kotikentällään, joten Vikingsilla on mahdollisuus tehdä historiaa.

Minnesota Vikings ratkaisee ottelun:

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ (Twitter).

Stefon Diggs oli hämmentynyt, mutta onnellinen mies ratkaisun jälkeen:

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ (Twitter).

Aiheeseen liittyvää: Cleveland Browns teki NFL-historiaa umpisurkealla kaudellaan