Täysin käsittämätön takaa-ajo – Minnesota Vikings teki historiaa nousemalla 33 pisteen tappioasemasta voittoon

Minnesota Vikings

Minnesota Vikings teki aivan uskomatonta NFL-historiaa nousemalla voittoon oltuaan tappiolla peräti 33 pisteen verran.

Minnesota Vikings teki lauantaina NFL:n historiaa nousemalla täysin uskomattomalla tavalla tappioasemasta voittoon. Vikings oli jo matkalla todelliseen murskatappioon oltuaan tappiolla Indianapolis Coltsia vastaan lukemin 0-33, kun ottelu meni puoliajalle. Kotiyleisö kävi lukemista kuumana ja buuasi joukkueen pukukoppiin.

Ottelun toisella puoliajalla Vikings antoi Coltsille vielä yhden kolmen pisteen arvoisen potkumaalin ja oli vielä 20 minuuttia ennen ottelun päättymistä tappiolla 7-36. Sitten tapahtui jotain käsittämätöntä. Ottelu näet huipentui Greg Josephin jatkoajalla potkaisemaan maaliin. Vikingsin älytön nousu 0-33 -tappioasemasta 39-36 -voittoon on liigan uusi ennätys.

Mainos alkaa:

Vikingsin päävalmentaja Kevin O’Connell kertoi ottelun jälkeen ESPN:lle mitä pukukopissa tapahtui tauon aikana. O’Connellin mukaan pelaajista Patrick Peterson nousi esiin ja piti inspiroivan palopuheen.

– En unohda sitä ikinä. Se oli tarvittava sytyke. Tuollainen esitys kuin ensimmäisellä puoliskolla ei ole missään tapauksessa hyväksyttävää, päättyi ottelu miten tahansa, O’Connell totesi.

Voitolla Vikings myös varmisti NFC-konferenssin pohjoisen divisioonan voiton.

Minnesota Vikings viimeistelee NFL-historian uskomattomimman kirin:

Katso myös: Alexander Ovechkin jysäytti kovan niitin – Toronto-peluri lensi rajusti vaihtoaitioon


Joukkueet: