Video: Minnesota Unitedin pelaaja luuli olevansa ovela – VAR näki typerän nyrkiniskun ja käry kävi

Ramon Abila Minnesota United / Pallomeri.net

Minnesota Unitedin Ramon Abila onnistui hoitamaan itselleen typerän ulosajon lyötyään vastustajaa vapaapotkutilanteen yhteydessä.

Colorado Rapids kaatoi Minnesota Unitedin maalein 2-0 varhain torstaiaamuna Suomen aikaa pelatulla MLS-kierroksella ja huomionarvoista on, että millaiseen typeryyteen Minnesotan kiri tyssäsi.

Colorado oli juuri mennyt 2-0-johtoon, kun Minnesota sai vapaapotkun kaukaa. Hyökkääjä Ramon Abila haki asetelmia painimalla vastustajan pelaajan kanssa ja vastustaja tönäisi Abilaa kunnolla.

Mainos alkaa

Abila päätti kostaa, mutta tönäisyn sijaan hän meni askelta pidemmälle. Abila ilmeisesti kuvitteli, että tiivis pelaajamassa ympärillä olisi riittävä näköeste sille, että hän asteli vastustajan viereen ja tempaisi tätä lyhyellä mutta terävällä iskulla kylkeen.

Vastustaja lakosi maahan aiheesta, vaikkakin hieman teatraalisesti. Erotuomarin Abila sai menemään riittävästi vipuun, mutta hän unohti sen pikkufaktan, että myös MLS on siirtynyt VAR-järjestelmän pariin.

Hetkeä myöhemmin VARin ehdotuksesta erotuomari kävi vielä itse monitorilla katsomassa kuvakulmat läpi ja video käräytti Abilan armotta. Erotuomari ei epäröinyt antaa Abilalle suoraa punaista korttia hänen kolttosestaan, joten Minnesotan kiri kuihtui heti kättelyssä.

Minnesota Unitedin Ramon Abila yritti jemmata nyrkiniskunsa, mutta VARilta se ei jäänyt huomaamatta:

Katso myös: Video: Nöyryyttävän komea osuma Kutosessa – KarPon peluri yllätti veskarin tylyllä kaukovedolla


Joukkueet: