Video: Bucks-pelaaja sai ikävän yllätyksen puolustaessaan – heittävä vastustaja jysäytti säkeille

George Hill Milwaukee Bucks / Pallomeri.net

Milwaukee Bucks otti osumaa tulostaululla ja takamies George Hill otti sitä myös kentällä, kun vastustajan pelaaja vetäisi polvella suoraan munille.

Miami Heat löylytti Milwaukee Bucksia kotiparketillaan selvin lukemin 105-89. Tappion lisäksi ottelun päätösneljänneksellä lyötyä kirjaimellisesti lyötiin, kun Milwaukeen takamies George Hill sai kivuliaan ja kovan iskun paikoista arimpaan aivan yllättäen.

Hill puolusti Miamin Goran Dragicia, joka nousi hyppyheittoon aivan Hillin edestä. Tällaisissa aivan tavallisissa heittotilanteissa harvemmin mitään ihmeellistä sattuu, mutta nyt sattui ja kovaa, kun Dragic nousi heittoonsa pitäen samalla toista polveaan hieman koukussa.

Polvi kajahti suoraan Hillin haarojen väliin ja Hill lakosi kentän pintaan. Dragic missasi heittonsa jaa vaati Hillin virhettä tilanteesta. Milwaukee vei pallon toiseen päähän, mutta Miami sai hyökkäyksen katkaistua ja käänsi riistosta oman vastahyökkäyksensä.

Miamin Jae Crowder pääsi donkkaamaan pallon aivan vapaasti koriin, sillä Hill oli kentällä yhä tuskissaan nelinkontin. Crowderin korin jälkeen tuomaristo vihdoin älysi puhaltaa pelin poikki ja hän sai kaipaamaansa hoitoa.

Bucks-takamies George Hill saa kovan iskun suoraan haaroihin:

Katso myös: Video: Kylian Mbappe esitteli fantastisen 70 metrin soolomaalin Ranskan Cupissa


Joukkueet: