Miltä Argentiinan jatkohaaveet näyttävät MM-kisoissa?

Lionel Messi Argentiina Argentiinan
Kuva: Getty Images

Argentiinan MM-turnaus sai katastrofaalisen alun, kun joukkue hävisi sensaatiomaisesti Saudi-Arabialle numeroin 2-1.

Suurimpien mestarisuosikkien joukkoon kuuluva Argentiina joutui shokkitappion myötä ikävään tilanteeseen, sillä tappioihin ei ole enää varaa. Moni alkoikin tappion myötä pohtimaan, että pääseekö maa edes jatkoon lohkostaan.

Todennäköisyyksien valossa Argentiina tulee edelleen selviämään helposti lohkosta jatkoon. Maa on myös suurin suosikki vieläkin lohkovoittajaksi. Esimerkiksi Coolbetilla Argentiinan pääsystä jatkopeleihin saa kertoimeksi 1.48. Kun taas lohkovaiheeseen jäämisestä saa kertoimeksi 2.60.

Mikäli uskoo Argentiinan lohkovoittoon, niin tästä saa kertoimeksi 2.50. Puolestaan lohkoa tällä hetkellä johtavan Saudi-Arabian vastaava kerroin on 4.25.

Argentiina nähdään seuraavan kerran tositoimissa lauantaina 26. marraskuuta, kun se kohtaa Meksikon. Tuossa ottelussa panokset ovat järjettömät, sillä tappiolla yksi kisojen suurimmista suosikeista on jo laulukuorossa.

Se on varmaa, että Lionel Messin ja kumppaneiden on parannettava huimasti peliään, sillä varsinkin toisella jaksolla Saudi-Arabiaa vastaan tekeminen oli todella huolimatonta sekä ponnetonta. Saudi-Arabia pystyi tukahduttamaan kirin jopa naurettavan helposti. Jos Messi haluaa kruunun uralleen MM-kullan muodossa, niin supertähden on nyt lyötävä esimerkillään eteen muille.