Milan-tähti koki shokeeraavia hetkiä – aseistetut poliisit pysäyttivät auton ja ottivat miehen ulos, paljastui väärinkäsitykseksi

Milan

AC Milan -pelaaja Tiémoué Bakayoko joutui todella ikävään tilanteeseen, kun aseistetut poliisit repivät miehen ulos autosta.

Italian poliisi pysäytti Bakayokon auton keskelle katua. Milanin pelaaja otettiin ulos ajoneuvosta, kun taas miehen kaveria osoitettiin aseella autoon. Bakayokon laitettiin itse poliisiautoa vasten ja hänen taskut tyhjennettiin auton katolle.

Poliiseille lopulta valkenee, että kenestä on kyse ja samalla käy selväksi, että nyt on väärä mies kiinniotettuna. Vasta tässä vaiheessa aseet menevät koteloon ja Bakayoko saa pienen taputuksen selälleen, että on vapaa jatkamaan matkaansa.

Milanon poliisi antoi asiaan liittyen lausunnon, jossa se kertoi alueella tapahtuneesta ammuskelusta. Poliisin mukaan silminnäkijän havainnot sopivat yhteen Bakayokon auton ja vihreän paidan kanssa. Kuitenkin kyseessä oli lopulta täydellinen väärinkäsitys, sillä Bakayokolla ei ollut mitään tekemistä ammuskelun kanssa.

Milan-pelaaja Tiémoué Bakayoko joutui ikävään tilanteeseen


Pelaajat:
Joukkueet: