Video: Milan Lucic rymähti päin Penguins-maalia – terä petti täydessä vauhdissa

Milan Lucic Calgary Flames / Pallomeri.net

Calgaryn Milan Lucic ajoi Pittsburghin maalia kohti, kun luistimen terä petti alta ja järkälemäinen hyökkääjä rysähti voimalla päin maalia.

Pittsburgh Penguins kaatoi Calgary Flamesin jatkoajalla maalein 3-2. Hieman ennen jatkoaikaa Flamesin Milan Lucicin maalihammasta kolotti niin ankarasti, että hän näytti kiekolle esimerkkiä rymähtämällä kovalla voimalla Penguinsin verkkoon.

Todellisuudessa varsinaista peliaikaa oli jäljellä reilu minuutti ja Lucic ajoi täyttä höyryä kohti luukkua, mutta aivan maalivahdin alueen tuntumassa hänen luistimensa terä petti alta ja hän kolasi maalin pois paikaltaan.

Tilanteessa kävi melkoinen tuuri, sillä Lucic olisi voinut loukkaantua törmäyksessä vakavasti, mutta ehti ottamaan iskun vastaan. Näin ollen tilanne oli vain huvittava kommellus, jonka jälkeen Lucickin näytti jäässä maatessaan lähinnä ärtyneeltä.

Tuuri kävi myös Penguins-vahti Tristan Jarrylla, joka sai vain pienen osuman jalkaansa ja lensi selälleen. Jos Lucic olisi horjahtanut toiseen suuntaan, olisi Jarry jäänyt täysin jyrän alle.

Milan Lucic jyrää maalin pois paikaltaan:

Katso myös: Bluesin Tyler Bozak sai viime hetkillä avopaikan – torjui oman laukauksensa


Pelaajat:
Joukkueet: