Milan Lucic oli käynyt käsiksi vaimoonsa – epäilystä perheväkivallasta saatiin lisätietoa

Milan Lucic
Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin Milan Lucic pidätettiin viikonloppuna kotoaan, kun miestä epäillään perheväkivallasta. Nyt tapauksesta on saatu lisätietoa.

Lucic pidätettiin lauantaina, mutta tapauksesta ei vuotanut julkisuuteen juurikaan mitään. Ainoastaan se, että epäilyksenä on perheväkivalta. Nyt yhdysvaltalaismediat, kuten CBS ovat julkistaneet tarkempia tietoja asiasta, jotka on peräisin Bostonin poliisin raportista.

Sen mukaan Lucicin vaimo soitti poliisit talolle ja syytti miestään kuristamisesta. Naisen mukaan Lucic oli tullut illanvietosta kotiin, minkä jälkeen hänen puhelimensa oli kadonnut. Bruins-pelaaja oli syyttänyt puhelimen katoamisesta vaimoaan, jolle oli alkanut huutaa.

Tämän jälkeen Lucic oli kuuleman mukaan tarttunut vaimoaan hiuksista ja kieltänyt poistumasta paikalta. Sen sijaan puhelimessa sanotun kuristamisen vaimo oli myöhemmin kieltänyt, vaikka rintakehällä oli huomattu punoitusta.

Lucic siirrettiin tapauksen vuoksi pois Boston Bruinsin toiminnasta. Lisätietoa tulevaisuudesta saadaan varmasti tiistain jälkeen, jolloin miehelle luetaan syytteet perheväkivallasta.


Pelaajat:
Joukkueet: