Miksi käyttää VPN-yhteyttä? Etuja on todella monia

vpn

VPN-yhteys on yleistynyt viime vuosina hurjasti eikä ihme, sillä sen tarjoamat hyödyt ovat todella hyviä. Kun hintakaan ei ole paha, niin homma on kannattavaa.

Miksi VPN?

VPN-yhteyden tuomat hyödyt ovat jo yksityisyyden kannalta merkittäviä internetin ihmeellisessä maailmassa. VPN:n avulla pystyt varmistumaan siitä, että kaikki ulkopuoliset hakkerit ja urkkijat pysyvät kaukana henkilökohtaisista tiedoistasi. Pystyt myös selaamaan internetiä yksityisesti, jolloin se salaa yhteytesi. Varsinkin julkisia WiFi-yhteyksiä käytettäessä nämä ovat valtaisia etuja ja antavat turvan siitä, että tietosi ovat salassa.

Julkiset WiFi-verkot ovat iso riski tietoturvallisuudelle, vaikka sitä ei aina tajuakaan, kun kirjautuu sisään esimerkiksi paikallisen kahvilan verkkoon. Se kannattaa kuitenkin tiedostaa, että ongelmia saattaa tulla ja niihin on mahdollista varautua.

Yksi hyvä etu on lisäksi se, että pystyt vaihtamaan omaa virtuaalista sijaintiasi muihin maihin. Tällöin pystyt katsomaan esimerkiksi Netflixiä muiden maiden tarjonnalla, jolloin pääset katsomaan sellaisiakin sarjoja ja elokuvia, mitä ei kotimaassasi normaalisti näy.

VPN-yhteyden hankinnassa kannattaa ottaa huomioon se, että sovelluksen käyttäminen vaatii internetiltä hieman enemmän kaistaa, koska datan salaaminen sekä muut asiat hidastavat yhteyttä. Sen vuoksi kannattaa tutkia tarkasti eri palveluntarjoajia, jotta saat mahdollisimman nopeat yhteydet. Esimerkiksi NordVPN tarjoaa loistavat palvelimet, sillä tarjontaa on yli 5000 huippunopean palvelimen edestä.

Miten saat hankittua suojatun yhteyden?

Homma toimii yksinkertaisuudessaan niin, että lataat sovelluksen tai ohjelman koneellesi. Tämän jälkeen ostat tälle tuotteelle lisenssin. Näitä on eri pituisia niin kuukaudesta kahteen vuoteen. Hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka pitkän lisenssin ostat. Pidemmän lisenssin ostaminen tiputtaa kuukausikohtaista hintaa, kun taas pelkkien kuukauden pätkien ostaminen tulee kalliimmaksi.

Lisenssin pystyt ostamaan kerralla useammalle laitteelle, joten pystyt käyttämään tuotetta esimerkiksi tietokoneella, puhelimella ja tabletilla.

Esimerkiksi NordVPN tarjoaa parhaillaan tarjouksen, jossa kahden vuoden lisenssi tulee maksamaan kuukaudessa vain 3,29 euroa. Yhden vuoden sopimuksessa hinta on 4,36 euroa. Pelkän kuukauden diilin ottaminen maksaa puolestaan sitten jo 10,59 euroa.

Mikäli siis haluat varmistua turvallisesta netin selaamisesta sekä päästä käsiksi laajempaan kattaukseen elokuvia, TV-sarjoja ja live-urheilua, niin tässä on vaihtoehto siihen.

TSEKKAA TARJOUS!