”Maaginen hiihto!” – valmentaja Mikko Virtanen kannusti Iivo Niskasta huikealla tavalla kesken viestin

Mikko Virtanen ja Iivo Niskanen

4 x 10km viestin ainoa tähtihetki oli Iivo Niskasen upea osuus, josta innostunut valmentaja Mikko Virtanen kannusti suojattiaan huikeasti.

Miestin viestihiihto meni Suomelta kokonaisuutena täysin vihkoon, mutta joukkoon mahtui sentään yksi tähtihetki, kun kakkososuudelle neljänneltätoista sijalta lähtenyt Suomen hiihtokuningas Iivo Niskanen tykitti aivan mielettömän hiihdon ja repi joukkueensa väkisin mitalitaistoon.

Niskasen suorituksen uskomattomuus innosti luonnollisesti myös valmentajat, joiden ei Niskasta neuvoa tarvinnut. Pelkkä kannustus riitti ja tästä tunteikkaimman näytteen antoi ladunvarressa silmät kiiluen mesonnut Mikko Virtanen.

– Hyvä Iivo! Aivan maaginen hiihto! Aivan Maaginen hiihto! Enää kaksikymmentä viisi (sekuntia) (Paal) Golbergiin! Olet ottanut yli puoli minuutia (Aleksandr) Bolshunoviakin kiinni! Anna kaikki! Virtanen huusi.

Niskanen repi joukkueensa neljänneksi, mutta kahdella viimeisellä osuudella Suomi jälleen jäi ja oli lopulta kuudes jääden kärjestä yli neljä ja puoli minuuttia.

Valmentaja Mikko Virtanen kannustaa huikeasti aivan mieletöntä hiihtoa vetänyttä Iivo Niskasta:

https://twitter.com/dplussportfi/status/1492771553855090689

Katso myös: Naisleijonien pelaajilta upea ele – ryntäsivät joukolla lohduttamaan kyynelehtivää Japanin kapteenia


Pelaajat: