Mikko Rantanen kyykytti Ukko-Pekka Luukkosta tylysti – upotti kiekon häkkiin huikealla maltilla

Mikko Rantanen Colorado Avalanche

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen pisti Buffalo Sabresin Ukko-Pekka Luukkosen kirjaimellisesti polvilleen ja upotti kiekon maaliin.

Mikko Rantanen nousi vahvasti esiin heti alussa ottelussa Buffalo Sabresia vastaan iskemällä näyttävällä tavalla ottelun avausmaalin. Maali syntyi erän alkupuolella, kun Colorado käänsi peliä salamannopeasti oman alueen kiekonriiston jälkeen.

Nathan MacKinnon kuljetti kiekon nopeasti Buffalon alueelle ja jätti sen toisesta aallosta tulleelle Rantaselle. Kiekon saatuaan Rantanen ajoi maalia kohti ja aloitti tuijotuskilpailun Buffalo-vahti Ukko-Pekka Luukkosen kanssa.

Rantanen onnistui paremmin ja sai Luukkosen tekemään aloitteen. Kun Luukkonen päätti mennä polvilleen laukausta ennakoiden, Rantanen osoitti mahtavaa kylmäpäisyyttä ja kiersi Luukkosen. Tämän jälkeen Rantanen kiersi koko maalin ja viimeisteli nöyryytyksen upottamalla kiekon pesään vanhanaikaisella.

Rantanen syötti myös molemmat Valeri Nichuskinin tekemät maalit ja iski näin tehot 1+2. Colorado voitti ottelun lopulta maalein 5-1.

Mikko Rantanen kyykyttää Ukko-Pekka Luukkosta:

Katso myös: Rangersin Barclay Goodrow sai kiekon naamaan – suusta irtosi pala jäälle


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,