Video: Mikko Rantanen vietti hirmuiltaa – siirtyi NHL:n syöttöpörssin kärkeen

Mikko Rantanen - pallomeri.net

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen on saanut NHL-kauteen lentävän lähdön, sillä tehot seitsemän ottelun jälkeen ovat mykistävät.

Rantasen mahtava alkukausi sai jatkoa viime yönä New Jersey Devilsin vieraana, kun suomalaistähti oli suuressa osassa joukkueensa 5-3-voitossa. Rantanen aloitti pistetehtailun toisessa erässä, kun Avs-hyökkääjä syötti Gabriel Landeskogin ylivoimamaalin.

Suomalaisen seuraava tehopiste syntyi päätöserässä, kun Rantanen oli mukana rakentamassa 3-3-maalia, jonka viimeisteli jälleen Landeskog. Ruotsalaiskapteeni sai hattutempun valmiiksi hetkeä myöhemmin, sillä Landeskog laukoi myös ottelun voittomaaliksi jääneen 4-3-osuman. Rantanen kirjautti myös tähän syöttöpisteen.

Suomalaishyökkääjän huikea ottelu sai sinetin viimeisellä minuutilla, kun Rantanen iski kiekon tyhjään maaliin ja varmisti Coloradolle 5-3-voiton. Neljä tehopistettä Devilsiä vastaan saalistanut Rantanen nousi koko NHL:n pistepörssissä neljännelle sijalle. Sen sijaan syöttöpörssissä Rane on koko sarjan piikkipaikalla.

Kaikki NHL-ottelut näet suorana lähetyksenä Viaplayn kautta!

Mikko Rantanen kirjautti tehot 1+3

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!

Katso myös: Video: Patrik Laineen one-timer puhui – tuloksena kauden kolmas maali!


Pelaajat:
Joukkueet: