Venytys pelasti paitsiolta – Mikko Rantanen maalasi yv-hyökkäyksen päätteeksi

Mikko Rantanen Nazem Kadri Colorado - Pallomeri.net

Mikko Rantanen onnistui maalinteossa, kun Colorado Avalanche nappasi toisen voittonsa Edmonton Oilersista konferenssifinaaleissa.

Aivan avausottelun kaltaista 14 maalin sirkusta ei tällä kertaa nähty, sillä Colorado voitti ottelun varsin maltillisin 4-0-lukemin.

Avauserä mentiin maaleitta, mutta toisessa erässä kotijoukkue Avalanche nappasi vain reilun kahden minuutin sisään ratkaisevan kaulan, kun ensiksi Artturi Lehkonen ohjasi Nazem Kadrin vedon sisään, minkä jälkeen Josh Manson vei isännät jo kahden maalin karkumatkalle.

Tämän jälkeen Kadri ja Rantanen pääsivät karkaamaan kahdella yhtä vastaan hyökkäykseen, minkä päätteeksi suomalaishyökkääjä muutti lukemat jo 3-0:aan. Maalia edelsi Rantasen tyylikäs suoritus, sillä hän oli kiiruhtamassa alueelle ennen kiekollista Kadria, mutta onnistui juuri oikeaan aikaan venyttämään jalkansa taakse ja välttämään paitsion.

Loppulukemat 4-0 syntyivät Nathan MacKinnonin toimesta päätöserässä. Colorado johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0, kun edessä on Edmontonin kaksi kotiottelua.

Mikko Rantanen osui Nazem Kadrin esityöstä:

Jos video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTuben puolella.


Pelaajat:
Joukkueet: ,