Video: Mikko Rantanen jatkaa uskomatonta virettään – nyt jalkoihin jäi Pittsburgh

Mikko Rantanen mikko rantasen Colorado Avalanche Mikko Rantasen - Pallomeri.net

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen jatkaa edelleen maagisessa vireessä, sillä suomalaishyökkääjä nappasi kaksi syöttöpistettä Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Jo pitkään koko NHL:n pistepörssiä johtanut Rantanen ei hyydy, vaan päinvastoin suomalaisen tehovire vain yltyy. Nyt Coloradon ykkösketjun kovuuden pääsi todistamaan Pittsburgh, joka oli täysin aseeton vieraskaukalossa.

Colorado aloitti maalinteon avauserässä, kun Rantanen löysi upealla syötöllä Samuel Girardin, joka laukoi avopaikasta kiekon reppuun. Isännät näyttivät karkaavan toisessa erässä, kun Erik Johnson ja Colin Wilson osuivat lyhyen ajan sisään.

Pittsburgh kuitenkin taisteli itsensä väkisin mukaan peliin, kun kapteeni Sidney Crosby osui erän viimeisellä minuutilla kahdesti ja nosti vierailijat maalin päähän. Crosby jatkoi tehohetkeään päätöserän alussa, kun mies painoi hattutempulla pelin jo tasoihin.

Tämän jälkeen Coloradolta nousi esiin tutut ratkaisijat, sillä Rantanen ja Nathan MacKinnon petasivat paikan Gabriel Landeskogille, joka laukoi isännät jälleen johtoon. Colorado ei enää johtoasemasta luopunut, vaan joukkue nappasi täyden pistepotin lopulta 6-3-voitolla.

Rantasen kaksi syöttöpistettä tarkoittivat sitä, että suomalainen on tehnyt nyt 25 ottelussa käsittämättömät 42 tehopistettä. Ketjukaveri MacKinnon naputti Pittsburgia vastaan tehot 1+3 eikä kanadalainen ole kuin enää pisteen päässä pistepörssiä johtavasta Rantasesta.

Kaikki NHL-pelit näet suorana lähetyksenä Viasatin ja Viaplayn kautta!

Mikko Rantanen löysi upealla tavalla Samuel Girardin

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: