Mikko Rantanen oli Stanley Cup -paraatin tähti – joi olutta kengästä, heitti moonwalkin ja unohti miten englantia puhutaan

Mikko Rantanen Colorado Avalanche

Mikko Rantanen osoitti, että hän on tähti myös kentän ulkopuolella, sillä Rantanen oli Avalanchen Stanley Cup -paraatin ehdoton kuningas.

Colorado Avalanchen riehakas Stanley Cup -paraati osoitti sen, että Mikko Rantanen on joukkueen tähti kentällä ja voitonjuhlissa, sillä Rantanen oli läpi paraatin aivan ilmiliekeissä ottaen hetkestä aivan kaiken irti.

Rantanen herätti kuvotuksensekaista innostusta paraatin aikana juomalla useita oluita omasta kengästään. Lisäksi hän ammuskeli yleisöä vesipyssyllä.

Rantanen otti todella yleisönsä, kun paraatin jälkeen siirryttiin kansanjuhlan pariin ja Nousiaisten suuri poika kutsuttiin lavalle. Rantanen villitsi yleisöä vetämällä tanssirepertuaarin, joka yhdisteli moonwalkia, robotti- ja tiputanssia.

Tämän jälkeen Rantanen pääsi ääneen ja vahvisti puheessaan, että paraatin aikana tuli nautittua hieman elämästä.

– Haluan pyytää anteeksi, että unohdin paraatin jälkeen miten englantia puhutaan. Meillä oli “Lehkyn”…Artturi Lehkonen, olette varmaan kuulleet hänestä? Meillä oli vähän rankka paraati, joten juttelen varmaan vain hänen kanssaan loppuillan, Rantanen veisteli kiitettyään myös faneja sekä seuran henkilökuntaa.

Mikko Rantanen joi olutta kengästä Avalanchen cup-paraatissa:

Rantanen otti yleisönsä huikeilla tanssiliikkeillä tullessaan lavalle:

Rantasen puhe oli myös taattua tavaraa:

Katso myös: Mikko Rantanen esitteli koomisesti voimiaan voitonjuhlissa – sai Stanley Cupin näyttämään kevyeltä


Pelaajat:
Joukkueet: