Lehti: Mikko Rantanen saa tukea Gabriel Landeskogilta – ”Ei hän voi pelata miljoonalla ollakseen kiva kaveri”

Lehti: Mikko Rantanen saa tukea Gabriel Landeskogilta – ”Ei hän voi pelata miljoonalla ollakseen kiva kaveri”

Mikko Rantanen saa tukea joukkutoveriltaan Gabriel Landeskogilta Denver Postin haastattelussa. Landeskog kertoo hänen olevan erittäin arvostettu joukkuepelaaja.

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen saa tukea ja ymmärrystä joukkuetovereiltaan. Joukkueen tuntoja Rantasen tilanteesta kertoi Denver Postin haastattelussa kapteeni Gabriel Landeskog. Rantasen sopimusneuvottelut ovat venyneet jo niin pitkälle, että Rantanen ei ole päässyt osallistumaan Avalanchen harjoitusleirille.

Landeskog kertoo lehdelle tietävänsä, että Rantanen suorastaan kärsii siitä, ettei pääse osallistumaan leirille, mutta toteaa, ettei Rantanen voi tehdä mitä tahansa sopimusta

– Niin paljon kuin hän haluaisi olla täällä, niin ei hän voi tehdä kahdeksan vuoden sopimusta miljoonan vuosipalkalla ja pelata sillä ollakseen kiva kaveri.

Landeskogin mukaan Rantasen tilanne ei ole minkäänlainen häiriötekijä kauteen valmistautuvalle joukkueelle, koska Rantanen on erittäin arvostettu joukkuepelaaja.

– Olen tuntenut Mikon hieman yli kolme vuotta ja hän on huipputyyppi sekä erinomainen joukkuetoveri. Emme voisi pyytää enää enempää joukkueen johtavalta pelaajalta. Hän saapuu aina hallille hymy huulillaan ja tekee töitä äärimmäisen kovaa.

Toimittaja Mike Chambers spekuloi jutussa, että Rantasen vuosipalkka tulee todennäköisesti pyörimään noin 10,5 miljoonan dollarin tienoilla. Chambers käyttää vertailukohtana muun muassa Toronton Mitch Marnerin tuoretta jättisopimusta.

Marnerin sopimuksen syntymisen myötä Landeskog on toiveikas, että Rantasen tilanne ratkeaisi myös ensi tilassa.

– Toivottavasti se tarkoittaa, että ”iso hirvi” (Rantanen) palaisi myös nopeasti kehiin. Minä en ole siinä neuvottelupöydässä enkä tiedä millaista keskustelua siellä käydään, mutta toivottavasti tilanne ratkeaa nopeasti.

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut