Video: Mikko Rantanen jatkoi hurjasteluaan – tykitti upean osuman one-timerista

Mikko Rantanen one-timer st. louis blues - pallomeri.net

Mikko Rantanen venytti pisteputkensa kuuden ottelun mittaiseksi, kun Colorado Avalanche oli matkannut St. Louis Bluesin vieraaksi.

Pierre-Edouard Bellemare vei vieraat johtoon avauserän puolivälissä, mutta viitisen minuuttia myöhemmin Vince Dunn tasoitti pelin.

Toisen erän alussa Colorado meni uudemman kerran edelle J.T. Compherin osumalla, ja pari minuuttia tämän jälkeen oli Rantasen vuoro onnistua, kun hänen ylivoimalla one-timerista lähtenyt tykitys upposi tolpan kautta sisään.

Mainos alkaa

Ottelun puolivälissä Brandon Saad vei Coloradon jo kolmen maalin karkumatkalle. Rantaselle merkittiin tähän osumaan kakkossyöttö.

Päätöserässä Blues kuitenkin heräsi vielä taisteluun, sillä se tuli maalin päähän Mike Hoffmanin osuttua kahdesti. Tämän lähemmäs kiri ei kantanut, joten Colorado vei täyden pistepotin 4-3-voitolla.

Edellisessä ottelussa Rantanen oli osunut kahdesti, ja pisteputki venähti nyt jo kuuden ottelun mittaiseksi. Yhteensä suomalaishyökkääjän saldo kauden 43 ottelusta on 52 (26+26) pistettä, mikä oikeuttaa pistepörssin seiskasijaan. Maalipörssissä Rantasen nimi löytyy kakkospaikalta Auston Matthewsin (32 maalia) jälkeen.

Mikko Rantanen vastasi Coloradon kolmannesta maalista:

Videon voit katsoa myös Hockey Dailyn Twitter-tililtä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,