Mikko Rantanen sai huikeaa suitsutusta – NHL-supertähti odottaa suomalaiselta suuria tekoja

nhl mikko rantasen haastattelu mikko rantanen colorado avalanche - pallomeri.net

Mikko Rantanen tulee olemaan yksi NHL:n parhaista pelaajista, ainakin jos Chicago Blackhawksin supertähteä Patrick Kanea on uskominen.

Men’s Journal -lehti julkaisi viikonloppuna Chicago Blackhawksin supertähtihyökkääjä Patrick Kanen kanssa tehdyn videohaastattelun, jossa häneltä kyseltiin muun muassa Chicagon mestaruuskausista ja miten hän viettää aikaansa koronaviruksen aiheuttaman tauon aikana.

Aivan haastattelun lopussa päästiin kuitenkin myös suomalaisittain hyvin kiinnostaville alueille, kun haastattelija kysyy Kanelta ketä pelaajaa fanien kuuluisi seurata silmä kovana tulevina vuosina? Eli toisin sanoen, kenen Kane odottaa nousevan seuraavaksi suureksi supertähdeksi.

– Ensimmäinen pelaaja, joka tulee mieleen on Mikko Rantanen. Olemme pelanneet häntä vastaan paljon. Hän on jo All Star -pelaaja, joka on painanut kovia pistelukemia. Hänestä voi kehittyä vieläkin parempi, mitä hän on ollut nyt NHL-uransa alkutaipaleella, Kane hehkutti lätkäistyään Rantasen nimen pöytään kuin apteekin hyllyltä.

Kanelta kysyttiin myös ketä hän pitää koko NHL:n parhaana pelaajana. Vastaus löytyi samalta suunnalta.

– Minun on pakko nimetä Nathan MacKinnon, koska hän dominoi peliä vaihdosta toiseen. Heillä on muitakin hyviä pelaajia, mutta hän on se, joka heidän moottoriaan pyörittää. Avalanche on hyvä joukkue ja hän on suurin syy siihen, Kane ylisti.

Tsekkaa myös: KHL palkitsi parhaita – Mikko Lehtonen valittiin koko sarjan parhaaksi puolustajaksi


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,