Mikko Rantanen ajeltiin pystyyn – Nathan MacKinnon säntäsi heti kostamaan

Mikko Rantanen

Coloradon Mikko Rantanen tuli Minnesotan Matt Dumban jyräämäksi ja Dumba sai saman tien vastata teostaan Nathan MacKinnonille.

Minnesota Wild voitti Colorado Avalanchen kotonaan jatkoajalla maalein 3-2 ja draaman lisäksi ottelussa nähtiin myös rytinää. Kolmatta erää oli pelattuna viitisen minuuttia, kun Coloradon Mikko Rantanen kuljetti kiekkoa kohti Minnesotan aluetta.

Rantasta odotti siniviivan tuntumassa ikävämpi yllätys, sillä Minnesotan Matt Dumba oli maalannut hänet kohteekseen. Dumba jysäytti voimakkaan niitin, joka pudotti Rantasen hetkeksi jäihin.

Uusinnan perusteella Dumban taklaus ei ollut erityisen holtiton, mutta saattoi osua ainakin osittain myös pään seutuville. Joka tapauksessa kuitti tuli nopeasti. Rantasen ketjukaveri, supertähti Nathan MacKinnon ei näet epäröinyt puolustaa ajeltua ketjukaveriaan, vaan pudotti hanskat ja haastoi Dumban tappeluun.

Tappelu oli lyhyt ja melko tasainen, mutta sai päätöksensä, kun MacKinnon paini Dumban jäähän. Rantanen ei vaikuttanut pahemmin satuttaneen itseään, sillä hän ponkaisi nopeasti jäästä ylös töötin jälkeen.

Coloradon Nathan MacKinnon ei epäröinyt pudottaa hanskoja, kun Mikko Rantanen kolattiin:

Katso myös: Loistelias syöttökuvio toi tulosta – Erik Haula naulasi limpun uuniin


Pelaajat: ,
Joukkueet: