Mikko Rantanen jatkoi maaliputkeaan – oivallinen ohjaus onnekkaasta namupassista

Mikko Rantanen Colorado Avalanche

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen jatkoi hurjaa maaliputkeaan. Tällä kertaa hän pisti kiekon sisään vuorenvarmalla ohjurilla.

Colorado Avalanche ja New Jersey Devils mässäilivät melkoisen maalintekokilpailun 1980-luvun hengessä, kun loppulukemat kirjattiin vierasjoukkue Devilsille maalein 7-5.

Pelistä oli tulossa aikamoinen teurastus, sillä Devils johti peliä parhaimmillaan jo 5-1, kunnes tuli Mikko Rantasen aika puuttua pelin kulkuun. Rantanen teki joukkueensa 2-5-maalin ja käynnisti kirin. Maalillaan Rantanen piti jo kuuden pelin mittaiseksi venyneen maaliputkensa elossa.

Maali syntyi upealla tavalla, kun Rantanen onnistui pelaamaan itsensä vapaaksi takatolpalle ja sai herkutella kiekon sisään puolustaja Josh Mansonin onnekkaasta namupassista. Syöttö näet osui matkalla täydellisesti Devilsin Jonas Siegenthalerin jalkaan ja suuntautui takatolpalle.

Syöttö oli tuurista huolimatta kova ja tuli suoraan lapaan, joten Rantasen piti enää vain saada käännettyä kiekkoa maalia kohti ja siinä Rantanen tietenkin onnistui loistavasti.

Mikko Rantanen maalaa komeasti Josh Mansonin onnekkaasta namupassista:

Tsekkaa myös: Todellinen siirtopommi – Mikael Granlund kaupattiin Pittsburgh Penguinsiin


Pelaajat:
Joukkueet: