Aivan mieletön tahtomaali – Mikko Rantanen punnersi kiekon maalin takaa sisään veskarin kautta

Mikko Rantanen Colorado Avalanche

Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Mikko Rantanen väänsi kerrassaan huikean tahtomaalin Florida Panthersin verkkoon.

Colorado Avalanche ja Florida Panthers väänsivät melkoisen trilleripelin, joka kääntyi lopulta vierasjoukkueelle maalein 5-4. Florida johti peliä kolmanteen erään mennessä jo 4-1, mutta Colorado kiri pelin tasoihin ennen kuin Florida teki voittomaalin kolmannen erän lopulla.

Yksi pelin käännekohdista nähtiin kolmannen erän alkupuolella, kun Mikko Rantanen toi Coloradon kahden maalin päähän varsin huikealla tavalla. Colorado lähti nopeaan hyökkäykseen keskialueen kiekonriiston jälkeen ja hyökkäysalueelle päästyään kiekko pelattiin maalin kulmalla olleelle Rantaselle.

Rantanen otti syötön vastaan, mutta tajusi, ettei pääsisi kunnolla kääntymään maalin eteen, joten hän veikin kiekon maalin taakse. Siellä Rantanen teki nopean ja taitavan suunnanmuutoksen, jonka jälkeen alkoi kilpajuoksu maalivahti Sergei Bobrovskya vastaan.

Bobrovsky oli tullut samalle puolelle maalia kuin Rantanen, joten Rantasella oli tarkoituksena livauttaa kiekko sisään vanhanaikaisella. Rantanen sai myös Florida-pakki Aaron Ekbladin kimppuunsa. Rantanen näytti valtavaa tahtoa maalin tekemiseen ja siksi saikin myös ratkaisevan rahtusen tuuriakin matkaansa. Rantanen nimittäin upotti kiekon kaatuessaan sisään ja teki maalin Bobrovskyn jalan kautta.

Mikko Rantanen vääntää kiekon hurjalla tahdolla sisään:

Katso myös: RoKi-luotsi Maso Lehtonen lensi suihkuun Mestiksessä – antoi rajun palautteen tuomaristolle


Pelaajat:
Joukkueet: