Video: Tutkaparilta loistava tarjoilu – Mikko Rantanen kajautti kiekon komeasti yläpeltiin

Mikko Rantanen Colorado Avalanche / Pallomeri.net

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen onnistui komeasti maalinteossa, vaikka joukkue hävisikin Dallas Starsille toistamiseen.

Colorado Avalanche on ajautunut ahtaalle ottelusarjassa Dallas Starsia vastaan, kun Avalanche hävisi sarjan toisenkin ottelun tällä kertaa maalein 5-2.

Coloradon tähtipari Nathan MacKinnonMikko Rantanen teki kuitenkin pelissä osansa. Ottelun avausmaalissa Rantanen antoi kauniin lättysyötön MacKinnonin hirmulämäriin.

Toisessa maalissa osat vaihtuivat. Avalanche pääsi ylivoimalle, kun Starsin Joe Pavelski keihästi MacKinnonia munille ja selvisi käsittämättömästi vain kahden minuutin rangaistuksella.

Mainos alkaa

Avalanche-tutkapari ei kuitenkaan kauaa Pavelskia penkillä pitänyt. MacKinnon kiersi maalin takaa ja tarjoili Rantaselle kiekon herkkupaikkaan. Rantanen ei erehtynyt, vaan tirpaisi karkin yläpesään ja vei Avalanchen 2-0-johtoon.

Stars kuitenkin kiri rinnalle ja ohi. Avalanche on seuraavassa ottelussa jo lähes pakkovoiton edessä, sillä 0-3-tappioasemasta on NHL-historiassa noustu vain harvoin.

Mikko Rantanen pistää lätkän tyylikkäästi ylälompsaan:

Katso myös: Video: Härkämäinen Esa Lindell otti karkin pois Joonas Donskoilta ja rynni maalintekoon


Pelaajat:
Joukkueet: