Video: Mikko Rantanen teki maalin ja joutui kasan alimmaiseksi telottuaan Tampa-hyökkääjän

Mikko Rantanen Colorado Avalanche / Pallomeri.net

Mikko Rantanen oli tapahtumien keskipisteessä Tampa-ottelun toisessa erässä tehtyään maalin ja vedettyään vahingossa polvitaklauksen.

Tampa Bay Lightning taipui kotonaan Colorado Avalanchelle pisimmän kaavan kautta, kun Avalanche voitti ottelun rankkarikisan jälkeen maalein 4-3.

Vaikka hänellä ei ollut osaa eikä arpaa ottelun ratkaisussa, niin Mikko Rantanen nousi toisessa erässä myrskyn silmään oltuaan monessa mukana. Ensin hän vei tarkalla vedollaan Avalanchen 2-1-johtoon, kun hän erän puolivälin tienoilla pääsi 2 vs 1 -hyökkäykseen yhdessä tutkaparinsa Nathan MacKinnonin kanssa. MacKinnonin tarjoilu oli totutun laadukas, kuten myös Rantasen laukaus.

Mainos alkaa:

Aivan erän loppuhetkillä Rantanen joutui höykytyksen kohteeksi, kun hän epähuomiossa kelasi Tampan Mathieu Josephin varsin ruman näköisesti nurin. Rantanen yritti mennä taklaamaan Josephia, mutta ajoi ohi tämän ylävartalosta, jolloin pelaajien polvet kolahtivat voimakkaasti yhteen.

Rantanen ei kuitenkaan kurottanut polvellaan osuakseen Josephiin, joten tilanne näytti vahinkokolarilta ja näin tuomarit sen myös ilmeisesti tulkitsivat, sillä Tampa-leirin ankarasta protestoinnista huolimatta Rantaselle tuomittiin vain kahden minuutin rangaistus väkivaltaisuudesta, jonka perustana olivat törmäyksen jälkeinen hässäkkä.

Mikko Rantanen niittaa maalin tutkaparinsa Nathan MacKinnonin syötöstä:

Rantanen teloo Tampan Mathieu Josephia yrittäessään taklata häntä:

Katso myös: Video: Tapparan valmentaja sai haluamansa – KooKoon Ville Meskasen töötti etenee kurinpitokäsittelyyn


Pelaajat:
Joukkueet: