Leijonat saa todellisen supervahvistuksen – Mikko Rantanen pelaa kotikisoissa

Mikko Rantanen
Kuva: Getty Images

Suomen Jääkiekkoliitto tiedotti myöhään keskiviikkoiltana, että Colorado Avalanchen supertähti Mikko Rantanen saapuu MM-kisoihin.

Keskiviikosta tuli erinomainen uutispäivä MM-kotikisoihin valmistautuvan leijonajoukkueen kannalta, sillä ensin Jääkiekkoliitto tiedotti Kaapo Kakon saapumisesta kisoihin, mutta siinä ei todellakaan ollut vielä kaikki.

Vielä myöhään illalla tipahti tieto todellisesta supervahvistuksesta, kun Leijonat saa myös Colorado Avalanchen riveissä mielettömän NHL-kauden pelanneen Mikko Rantasen mukaan MM-miehistöönsä.

Tällä kaudella 55 maalia ja 105 tehopistettä runkosarjassa merkkauttanut Rantanen kuuluu NHL:n ehdottomien supertähtien joukkoon.

– Mikko on jo voittanut paljon. On hienoa, että siitä huolimatta hän haluaa tulla kotikisoihin auttamaan Leijonia taistelussa toisesta peräkkäisestä maailmanmestaruudesta. Maailmanluokan vahvistus Leijonille, A-maajoukkueen GM Jere Lehtinen tunnelmoi liiton tiedotteessa.

Kotikisat tulevat olemaan Rantaselle hänen uransa neljännet miesten MM-kisat. Rantanen on aiemmin pelannut MM-Leijonissa vuosina 2016, 2017 ja 2018.

Tsekkaa myös: Leijonille jättimäinen vahvistus! Kaapo Kakko tulee MM-kisoihin


Pelaajat:
Joukkueet: