Tuomari ei antanut jäähyä rumasta töötistä – Mikko Rantanen kosti iskemällä kiekon komeasti pönttöön

Mikko Rantanen Colorado Avalanche

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen sai kyytiä ottelussa San Jose Sharksia vastaan, mutta kosti tylyimmällä mahdollisella tavalla.

Colorado Avalanche murjoi San Jose Sharksia kotonaan turpaan peräti 6-0 ja puolet maaleista nähtiin jo avauserässä. Erän viimeinen maali oli varsin mielenkiintoisen tapahtumaketjun seuraus.

Avalanche pelasi ylivoimaa, kun kaikki lähti liikkeelle. Ensin Mikko Rantanen piti kiekkoa laidan lähettyvillä, kun Sharksin Logan Couture tööttäsi hänet poikittaisella mailalla nurin. Kyseessä oli selvä jäähyn paikkaa, sillä Rantanen lensi Couturen poikkarin seurauksena ilkeästi laitaa päin.

Rantanen sai kätensä suojaksi ja selvisi vähällä, mutta hän ei saattanut uskoa sitä, että temppu jäi tuomareilta näkemättä. Kun Avalanche lähti uuteen hyökkäykseen, oli Rantanen päässyt jäästä ylös ja ulos Sharksin alueelta.

Avalanche-pakki Samuel Girard kuskasi kiekon kohti Sharksin maalia ja Rantanen lähti hyökkäykseen mukaan. Girard tarjoili Rantaselle vetopaikan ja tämä kosti saamansa kohtelun tylyimmällä mahdollisella tavalla.

Rantanen näet iski sinne, minne se eniten sattui, eli tulostaululle. Rantanen painoi kiekon takakulmaan aivan millintarkalla ja kovalla rannelaukauksella.

Mikko Rantanen lennätetään päin laitaa, joten Rantanen kostaa painamalla kiekon pönttöön:

Katso myös: Hurjaa draamaa NHL:ssä! Minnesotan jatkoaikamaali hylättiin – Calgary-pelaajat kutsuttiin takaisin pukukopista


Pelaajat:
Joukkueet: