Colorado Avalanchelta huikeaa pelaamista – Mikko Rantanen kihautti kaksi tyylikästä osumaa

Mikko Rantanen Colorado Avalanche - Pallomeri.net

Mikko Rantanen maalasi kahdesti, kun Colorado Avalanche oli keskiviikon NHL-kierroksella saanut vieraakseen Winnipeg Jetsin.

Winnipeg otti ohjat ensimmäisessä erässä, kun se eteni kahden maalin karkumatkalle Sam Gagnerin ja Neal Pionkin osumilla.

Toisen erän alussa oli kotijoukkueen vuoro onnistua. Kiekko liikkui mahtavalla tavalla mieheltä toiselle ja Nathan MacKinnon löysi lopulta maalin edestä Rantasen, joka tuikkasi pelivälineen sisään.

Tämän jäkeen Cole Perfetti vei vieraat uudestaan kahden maalin karkumatkalle ennen kuin Colorado kyhäsi uuden mahtavan syöttökuvion – ja jälleen Rantanen painoi kiekon maalinedustalta sisään.

Erän lopulla Valeri Nichushkin iski 3-3-tasoituksen ylivoimalla. Päätöserässä ei maaleja nähty, joten edessä oli jatkoaika. Siinä sankariksi nousi Neal Pionk, joka niittasi Winnipegin 4-3-voiton illan toisella osumallaan.

Rantaselle merkittiin syöttöpiste myös Nichushkinin osumaan, joten hänen saldonsa neljän ottelun jälkeen on yhdeksän tehopistettä (3+6). Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilla.

Mikko Rantanen viimeisteli kaksi komeaa osumaa:

Jos videot eivät näy, voit katsoa ne myös Sportsnetin YouTuben puolella.


Pelaajat:
Joukkueet: