Mikko Rantanen taituroi upean osuman – kahden maalin ilta ei riittänyt kantamaan Coloradoa voittoon

Mikko Rantanen Colorado Seattle - Pallomeri.net

Mikko Rantanen vietti kahden maalin iltapuhdetta, mutta se ei riittänyt tuomaan Colorado Avalanchelle voittoa Seattle Krakenista.

Kotijoukkue Kraken meni johtoon neljän minuutin pelin kohdalla Will Borgenin osumalla, ja kun erä oli juuri taittunut jälkimmäiselle puoliskolleen Daniel Sprong iski lukemat jo 2-0:aan.

Toisessa erässä oli kuitenkin Mikko Rantasen vuoro astua kirkkaimpaan valokeilaan. Suomalaishyökkääjä kavensi pelin, kun hän nappasi kovan syötön haltuunsa keskustassa yhdellä kädellä, käänsi kämmenelle ja ampui terävän maanuoliaisen Seattlen verkkoon.

Samainen mies oli asialla erän lopulla ylivoimalla. Coloradolla oli ensin useampia hyviä maalintekopaikkoja ja lopulta Rantanen painoi tukevan maskin turvin rannelaukauksen sisään.

Päätöserässä ei osumia nähty, joten edessä oli jatkoerä. Sitä oli takana pari minuuttia, kun Coloradon Josh Manson passitettiin kampituksesta rangaistusaitioon. Seattle ei jättänyt paikkaansa käyttämättä vaan Jordan Eberle sinetöi 3-2-voittolukemat ylivoiman aikana.

Sarjan voitot ovat nyt tasan 2-2.

Lue myös: Leijonat sai lisää vahvistuksia NHL:stä – Joel Armia tuorein lisäys

Mikko Rantanen tehtaili kaksi osumaa:

Mikäli videot eivät näy, voit katsoa ne Hockey Dailyn Twitterissä.

Pelaajat:
Joukkueet: ,