Video: 2vs0-hyökkäys täysin reisille – Mikko Rantanen ei saanut kiekkoa sisään

mikko rantanen jordan binnington - pallomeri.net

Mikko Rantanen oli monessa mukana, kun Colorado Avalanche ja St. Louis Blues pääsivät polkaisemaan oman pudotuspelisarjansa vauhtiin.

Rantaselle merkittiin kaksi syöttöpistettä Avalanchen 4-1-voittoon päättyneessä ottelussa, mutta suomalainen nähtiin mukana myös hieman toisenlaisissakin aktiviteeteissa.

Avauserän puolivälin paikkeilla Nazem Kadri ja Rantanen pääsivät puhtaaseen kahdella nollaa vastaan hyökkäykseen, mutta se ei sujunut aivan putkeen, sillä Blues-veskari Jordan Binnington onnistui torjumaan maalintekoyrityksen avopaikasta.

Mainos alkaa

Vain hetki tämän jälkeen Rantanen oli osallisena myös toisessa erikoisemmassa tapauksessa, kun Brayden Schennin polvitaklaus osui Rantaseen ja Gabriel Landeskog hoiteli tämän jälkeen niin sanotusti poliisin hommia antaen nyrkkiensä puhua.

Landeskogille merkittiin ottelussa lopulta Gordie Howe -hattutemppu (maali, syöttö ja tappelu). Landeskogin (1+2) ohella illan kovin tehoilija oli Nathan MacKinnon (2+1). Matsin tarkempia tilastoja voit tutkailla NHL:n sivuilla.

Videon näet myös Sportsnetin YouTube-kanavalla.


Pelaajat:
Joukkueet: ,