Video: Mikko Rantanen jyräsi Miro Heiskasen – Coloradon voitolle kyseenalainen sivumaku

Mikko Rantanen Colorado Avalanche & Miro Heiskanen Dallas Stars / Pallomeri.net

Colorado Avalanche voitti Dallas Starsin. Ottelun viimeinen maali sai kyseenalaisen sivujuonen, kun Mikko Rantanen kolasi Miro Heiskasen.

Colorado Avalanche kairasi Dallas Starsia vastaan käytävässä ottelusarjassa tärkeän voiton maalein 6-4 kaventaen ottelusarjan tilannetta samalla. Stars johtaa yhä 2-1, mutta nyt Avalanchen on paljon helpompi jälleen hengittää.

Ottelun puhuttavin tapaus sattui aivan loppuhetkillä, kun Stars haki tasoitusta ilman maalivahtia. Starsin Miro Heiskanen kuljetti kiekkoa keskialueella, kun Avalanchen Mikko Rantanen tuli pysäyttämään häntä.

Rantanen veti Heiskasen kylmäksi melko tylyllä poikittaisella mailalla, mutta tuomaristo piti pillin taskussa ja Rantanen sai näin alustaa Pierre-Edouard Bellemaren tyhjään rysään viimeistelemän maalin, jolla saatiin aikaan myös ottelun loppulukemat.

Mainos alkaa

Rantasen teko oli harvinaisen selvä jäähyn paikka ja Heiskanen myös näytti hieman loukkaavan itseään tilanteessa. Näin ollen Avalanchen voittoon saatiin kyseenalainen sivujuoni, jonka ansiosta siihen jää tuomarivirheen katkera maku.

Mikko Rantanen vetää Miro Heiskasen kylmäksi poikittaisella mailalla:

Tsekkaa myös: Arizona Coyotes rikkoi testaussääntöjä – NHL rankaisi ankarasti viemällä korkeat varausvuorot


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,