Mikko Rantanen ratkaisi sarjan katkaisupelin kahdella maalillaan – upea ohjuri ja armoton kuti ylänurkkaan

Mikko Rantanen Colorado Avalanche

Mikko Rantanen iski playoff-kevään ensimmäiset maalinsa tärkeällä hetkellä tehden katkaisupelin voittomaalin ja sitä seuranneen osuman.

Winnipeg Jetsin ja Colorado Avalanchen välinen ottelusarja päättyi viidennessä ottelussa, kun Avalanche vei ensimmäisen katkaisupelin maalein 6-3 ja samalla koko sarjan voitoin 4-1.

Avalanchen sankariksi nousi Mikko Rantanen, joka iski kolmannessa erässä playoffien ensimmäiset maalinsa. Rantasen maalit olivat pelin ratkaisu, sillä Rantanen teki voittomaaliksi jääneen 4-3-osuman ja sitä seuranneen 5-3-maalin.

Mainos alkaa:

Rantasen ensimmäinen syntyi, kun erää oli pelattu nelisen minuuttia. Rantanen oli tekemässä maskia, kun kiekko oli siniviivalla Devon Toewsilla. Rantanen repi mailansa vapaaksi Jets-pakin estelyistä ja teki sen juuri oikealla hetkellä, sillä heti tämän jälkeen Toews laukoi ja Rantanen ohjasi vedon häkkiin.

Rantasen toinen osuma syntyi noin neljää minuuttia myöhemmin, kun hän karkasi Nathan MacKinnonin kanssa vastahyökkäykseen. MacKinnon tarjoili herkkusyötön, josta Rantanen hautasi kiekon aivan armottomalla kudilla takayläpesään.

Mikko Rantanen tekee playoff-kevään ensimmäisen maalinsa upealla ohjurilla. Maali jäi ottelun voittomaaliksi:

Rantanen tekee toisen osumansa todella tarkalla vedolla:

Katso myös: Roope Hintz otti roolia ratkaisuhetkillä – uhrautuva blokki ja kiekko tyhjiin


Pelaajat:
Joukkueet: