Mikko Rantanen kylvi tuhoa – syötti kaikki neljä Nathan MacKinnonin ampumaa maalia ja viimeisteli itsekin yhden

Mikko Rantanen Colorado Avalanche

Colorado Avalanchen supertähtiduo Mikko Rantanen-Nathan MacKinnon hurjasteli kahdestaan Washington Capitalsin kumoon.

Colorado Avalanche jyräsi Washington Capitalsin kotijäällään kumoon selvästi lukemin 6-2, eikä ottelun sankareista ollut epäilystäkään Nathan MacKinnonin takoessa tehot 4+1 ja Mikko Rantasen tehdessä niin ikään viisi pistettä lukemin 1+4.

Merkillepantavaa on myös se, että Rantanen syötti jokaisen MacKinnonin ampuman maalin ja MacKinnon teki esityön Rantasen osumaan. MacKinnon intoutui maalitehtailuun toisessa erässä tehden kolme maalia noin seitsemään minuuttiin. Rantanen antoi ykkössyötön MacKinnonin ensimmäiseen ja kolmanteen maaliin, mutta myös toisessa Rantasella oli tärkeä rooli, kun hän alusti MacKinnonin ylivoimamaalia yhdessä Cale Makarin kanssa.

Kolmannen erän puolivälissä oli Rantasen vuoro osua. MacKinnon käynnisti tilanteen ja Jonathan Drouin sai tarjoilla nappisyötön maalille, josta Rantanen puttasi kiekon pussiin.

Tehoduon huikea ilta huipentui ottelun lopulla, kun Rantanen tarjoili MacKinnonille hyvän vetopaikan, josta tämä ei erehtynyt, vaan niittasi kiekon neljännen kerran Capitalsin häkkiin.

Nathan MacKinnon tekee hattutempun toisessa erässä ja Mikko Rantanen syöttää maaleista jokaisen:

Rantanen pääsi itsekin maalin makuun kolmannessa erässä:

Rantanen tarjoilee ja MacKinnon iskee illan neljännen maalinsa:

Katso myös: Jäikö rankkari viheltämättä? – Ässien ja Pelicansin kamppailussa dramaattiset loppuhetket


Pelaajat: ,
Joukkueet: