Mikko Rantanen maalasi komeasti St. Louisin nuottaan – hidastettu liike ja terävä rannelaukaus yllättivät

Mikko Rantanen Colorado St Louis - Pallomeri.net

Mikko Rantanen jatkoi pistetehtailuaan, kun Colorado Avalanche isännöi maanantain NHL-kierroksella St. Louis Bluesia.

Avausmaalia saatiin odottaa aina ottelun jälkimmäiselle puoliskolle saakka. Nathan MacKinnon toi kiekon alueelle ja jätti sen siniviivan tuntumassa Rantaselle. Suomalaishyökkääjä otti kevyellä liu’ulla tyhjät pois ja viritti täysin yllättäen rannelaukauksen, joka lähti niin terävästi, että se yllätti maalivahti Jordan Binningtonin ja upposi tolppakilahduksen saattelemana sisään.

Tämän jälkeen Robert Thomas sekä Brandon Saad osuivat vieraiden toimesta, ja välittömästi päätöserän alussa Jordan Kyrou muutti lukemiksi jo 1-3.

Colorado tuli Artturi Lehkosen osumalla maalin päähän ajassa 43:02, kun hän nasautti terävän rannelaukauksen sisään Rantasen no-look-passin jälkeen. Edes lopussa avautunut kuudella kolmea vastaan ylivoima ei kuitenkaan tuonut enempää osumia, joten Blues vei sarjapisteet mukanaan. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilla.

Rantanen venytti pisteputkensa kuuteen matsiin. Hän on tässä ajassa nakuttanut tehot 8+8. Yhteensä kauden 14 ottelussa on syntynyt tehot 11+14=25, jotka oikeuttavat pistepörssin kolmossijaan.

Mikko Rantanen avasi ottelun maalinteon:

Jos video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,