IL: Yhä ilman sopimusta oleva Mikko Rantanen harjoittelee norjalaisjoukkueen kanssa

Mikko Rantanen Colorado Avalanche NHL - Pallomeri.net

Yhä NHL-sopimusta vailla oleva Mikko Rantanen teki yllättävän ratkaisun ja liittyy norjalaisen Storhamarin harjoitusvahvuuteen. 

Colorado Avalanchen kanssa yhä uudesta sopimuksesta neuvotteleva Mikko Rantanen jatkaa NHL-kauteen valmistautumista yllättävässä osoitteessa. Iltalehti uutisoi, että Rantanen harjoittelee ainakin ensi viikon ajan Norjan liigan Storhamarin kanssa. Rantanen lentää Norjaan sunnuntaina.

Täysin sattumanvaraisesta osoitteesta ei toki ole kyse, sillä joukkueen valmentajat ovat Rantaselle tuttuja miehiä. Joukkueen päävalmentajana on Rantasta TPS:ssäkin valmentanut Miika Elomo ja hänen aisaparinaan toimii pelaajalegenda Petteri Nummelin, jonka kanssa Rantanen ehti pelata TPS:ssä. Lisäksi Storhamar hajoittelee erinomaisissa puitteissa. Myös Norjan jääkiekkoliitto käyttää samaa harjoituskeskusta.

Rantanen perusteli ratkaisuaan Iltalehdelle toteamalla hakevansa Norjasta uusia kokemuksia ja vaihtelua.

– Tässä on mukana vähän seikkaluhenkeäkin. En ole ennen käynyt Norjassa, Rantanen kertoi lehdelle.

Rantanen on harjoitellut kesän aikana Turussa legendaarisen fysiikkavalmentajan Hannu Rautalan johdolla sekä osallistunut Jukka Koivun ja Vladimir Jursinov Juniorin NHL-pelaajille vetämiin jääharjoituksiin. Rantanen kertoo käyneensä muutaman kerran jäällä myös TPS:n liigajoukkueen kanssa.

Lue myös: Mikko Rantanen kiinnostaa yli lajirajojen – kotikunnan salibandyseura löi ”offer sheetin” pöytään


Pelaajat:
Joukkueet: ,