Todella tyly ja tyylikäs häkki – Mikko Rantanen karkasi läpi ja painoi laatan aivan yläpesään

Mikko Rantanen Colorado Avalanche

Mikko Rantanen kunnostautui jälleen maalintekijänä. Tällä kertaa hän kyykytti New York Islandersin Semjon Varlamovia läpiajosta.

Hallitseva Stanley Cup -voittaja Colorado Avalanche hävisi vieraskentällä New York Islandersille maali-iloitteluksi äityneen ottelun lukemin 5-4, mutta ainakaan Mikko Rantasen panoksesta ei Avalanchen tekeminen jäänyt kiinni, sillä Rantanen takoi tehot 1+1.

Rantanen oli syöttämässä joukkueensa avausmaalia ja viimeisteli itse Avalanchen 2-0-maalin. Kaikki alkoi Avalanchen alivoiman viime sekunneilla. Juuri, kun Avalanche oli tullut täysilukuiseksi, avautui Islandersille huippupaikka. Avalanche-kassari Alexandar Georgijev otti kuitenkin huikean patjatorjunnan ja pelasti tilanteen.

Irtokiekko päätyi Avalanche-pelaajille ja Rantanen haisti tilaisuutensa. Rantanen lähti karkuun ja Josh Manson heitti hänelle syötön lapaan. Rantanen paineli läpiajoon, pääsi nokikkain Islanders-vahti Semjon Varlamovin kanssa ja viimeisteli kylmänviileästi. Rantanen ei lähtenyt harhauttelemaan, vaan painoi kiekon koruttoman kauniilla rannarilla aivan räpyläkäden yläpesään.

Mikko Rantanen pääsee alivoimalla läpiajoon ja viimeistely on jälleen aivan jäätävä:

Katso myös: Ruotsin Allsvenskanissa heitettiin paukkupommi maalivahdin viereen – “Se oli murhayritys”


Pelaajat:
Joukkueet: