Mikko Rantanen sivusi maaliennätystään – nopea reagointi ja jäätävä tuuripomppu pistivät punavalon palamaan

Mikko Rantanen Colorado Avalanche / Pallomeri.net

Colorado Avalanchen supertähti Mikko Rantanen sivusi yhden kauden maaliennätystään latomalla kiekon kahdesti Edmonton Oilersin häkkiin.

Kun Colorado Avalanchen Mikko Rantanen iskee NHL-kauden seuraavan maalinsa, tulee hän nousemaan aivan uusille lukemille. Tämä varmistui, kun Rantanen teki kauden 30. ja 31. maalinsa Edmonton Oilersia vastaan sivuten yhden kauden maaliennätystään, joka on peräisin kaudelta 2018-2019.

Rantanen kiskoi 30 maalia täyteen ylivoimalla, kun hän sai kiekon maalin kulmalle. Rantanen yritti syöttää takatolpan puolelle, mutta syöttöyritys katkaistiin. Peliväline kuitenkin pyörähti katkosta takaisin maalin kulmalle ja Rantanen reagoi salamannopeasti lyöden kiekkoa kohti maalia ja onnistui kuin onnistuikin livauttamaan sen Oilersin pönttöön.

Jos illan ensimmäisessä oli ripaus onnea, niin maalissa numero 31 oli tuuria matkassa jo muutaman matkalaukullisen verran. Tämäkin maali syntyi ylivoimalla. Tällä kertaa Rantanen riipaisi rannelaukauksen viivan tuntumasta ja kiekko kimposi maalin edessä seisseen Oilers-puolustaja Darnell Nursen kautta sisään.

Mikko Rantanen paukutti kaksi maalia Edmontonin verkkoon ja sivusi yhden kauden maaliennätystään:

Tsekkaa myös: Jesperi Kotkaniemi ja Carolina Hurricanes solmivat pitkän ja rahakkaan jatkosopimuksen


Pelaajat:
Joukkueet: