Video: Mikko Rantanen hurjalla pelipäällä – 100 pisteen raja häämöttää jo

Mikko Rantanen Colorado Avalanche - Pallomeri.net

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen oli yksi joukkueensa ehdottomista sankareista, kun Avalanche kaatoi Detroit Red Wingsin jatkoajalla lukemin 4-3.

Rantasen tehot ottelussa olivat 1+2, joilla hän nosti tämän kauden pistesaldonsa 85:een (29+56). Tämä on samalla myös TPS-kasvatin oma ennätys NHL:ssä – ja otteluitahan on jäljellä vielä 15 kappaletta.

100 tehopisteen raja on siis täysin mahdollinen rikottavaksi. Edellisen kerran tähän on suomalaispelaajista pystynyt Teemu Selänne, joka merkkautti kaudella 1998-1999 tehot 47+60=107.

Mainos alkaa:

Tiistain ottelussa Rantanen vastasi kotijoukkueen 2-2-tasoitusmaalista kolmannen erän puolivälin tuntumassa. Hän myös syötti Nathan MacKinnonin viimeistelemän jatkoaikaosuman. Tämän lisäksi “Ranelle” merkittiin syöttö myös ajassa 58:25 syntyneeseen Tyson Barrien 3-3-tasoitusmaaliin, jonka syntyhetkellä Avalanche pelasi ilman maalivahtia.

Voitto oli tärkeä, sillä joukkue on vain neljän pisteen päässä varmasta pudotuspelipaikasta. Coloradon ja Detroitin välisen ottelun tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n nettisivuilta.

Tsekkaa myös: Video: Sebastian Aho iski kaksi osumaa Hartford Whalersin paidassa

Mikko Rantanen hurjasteli tehot 1+2:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen YouTubessa.

Kaikki NHL-matsit aina kevään ratkaisupeleihin saakka välittävät Viasatin kanavat sekä Viaplay.


Pelaajat:
Joukkueet: ,