Video: Mikko Lehtonen debytoi Columbuksessa – teloi vahingossa Tampa-tähti Victor Hedmanin

Mikko Lehtonen Columbus & Victor Hedman Tampa / Pallomeri.net

Mikko Lehtonen debytoi Columbuksessa ja pelistä jää ainakin tarina kerrottavaksi, sillä hän vahingossa teloi Tampan tähtipakkia.

Toronto Maple Leafsista Columbus Blue Jacketsiin taannoin kaupattu Mikko Lehtonen pääsi viimein debytoimaan uudessa seurassaan.

Columbus voitti vieraskentällä Tampa Bay Lightningia vastaan pelatun ottelun maalein 3-1. Lehtonen pelasi yhteensä 22 vaihtoa peliajan ollessa 16:07. Pisteitä Lehtonen ei tehnyt, mutta hän sai tililleen kaksi laukausta maalia kohti sekä melko muistamisenarvoisen tarinan.

Toisessa erässä Lehtonen näet heittäytyi peittämään syöttölinjaa, kun Tampa Bay pääsi kääntämään ylivoimahyökkäyksen Patrik Laineen naurettavasta kiekonmenetyksestä.

Tampan tähtipakki Victor Hedman kuljetti kiekkoa ja Lehtonen päätti iskeä. Lehtonen peitti syötön ja liukui kohti laitaa, jonne Hedman oli myös tulossa. Lehtosen ja Hedmanin jalat osuivat toisiinsa ja Hedman lensi ikävästi päin laitaa.

Hedman loukkasi tilanteessa itseään ja Lehtonen säntäsi heti pahoittelemaan vahinkoa. Vaikka Hedman jouduttiinkin auttamaan jäältä pois, niin vamma ei mitä ilmeisimmin ollut lopulta mitenkään paha. Hedman palasi peliin ja kellotti lopulta yli 24 minuutin peliajan.

Mikko Lehtonen kaataa vahingossa Victor Hedmanin, joka joudutaan auttamaan jäältä pois:

Katso myös: Video: Connor McDavid sikaili törkeästi – iski kyynärpäällä Jesperi Kotkaniemeä naamaan


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,