Video: Mikko Lehtonen tehoili treenimatsissa – ”Hänellä riittää tekemistä pelinopeuteen sopeutumisessa”

Mikko Lehtonen Toronto Maple Leafs - pallomeri.net

Puolustaja Mikko Lehtonen merkkautti tehot 0+2, kun Toronto Maple Leafs pelasi joukkueen sisäisen harjoitusottelun sunnuntaina.

Lainasopimuksella Jokereissa alkukauden pelanneen Lehtosen ensimmäinen tehopiste syntyi toisessa erässä, kun William Nylander ohjasi suomalaispuolustajan viivavedon sisään.

Sama parivaljakko oli asialla päätöserässä ylivoimalla, kun Nylander tykitti one-timerista komean osuman.

Lehtosen ja Nylanderin edustama valkoinen joukkue voitti ottelun 6-3. Toronton päävalmentaja Sheldon Keefe näki kuitenkin parannettavaa ”Bobin” otteissa.

Mainos alkaa

– Minusta hän teki sen, minkä hän parhaiten osaa eli toimitti kiekkoa maalille. Samalla voisi kuitenkin todeta, että hänellä riittää vielä tekemistä nopeampaan pelinopeuteen sopeutumisessa, Keefe kuvaili Lehtosen virettä.

Samoilla linjoilla oli pelaaja itse.

– Minusta tuntui siltä, että olisin voinut pelata paremmin. Se ei ollut paras pelini. Oli tilanteita, joissa olisin voinut olla parempi ja oli tilanteita, joissa olin todella hyvä. Minun pitää vain oppia joka päivä, Lehtonen totesi pelin jälkeen TSN:lle.

Ottelu esitti huomattavasti tärkeämpää – ja samalla totisempaa – roolia perinteisiin joukkueen sisäisiin peleihin verrattuna, sillä alkaahan NHL-kausi vain muutaman päivän kuluttua. Toronto kohtaa avausottelussaan Montreal Canadiensin.

Mikko Lehtonen laukoo viivasta – William Nylander ohjaa kiekon sisään:

Sama kaksikko asialla ylivoimalla:

Lue myös: Suomalaiset mielettömässä iskussa KHL:ssä – Hartikainen 4+1, Manninen 1+4


Pelaajat:
Joukkueet: