Video: Tarjoilu pelaa – Mikko Lehtonen jakoi namupassin takatolpalle

Mikko Lehtonen Toronto Maple Leafs / Pallomeri.net

Toronto Maple Leafsin Mikko Lehtonen on saanut vaikean alun jälkeen tehoja kasaan. Vancouver Canucksia vastaan tilille kertyi kaksi syöttöä.

Uransa ensimmäiselle NHL-kaudelle varsin kuoppaisen lähdön saanut Toronto Maple Leafsin Mikko Lehtonen alkaa pikkuhiljaa lunastaa häneen kasattuja odotuksia rapakon takana.

Toronto kaatoi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pelatulla NHL-kierroksella Vancouver Canucksin kotonaan peräti 5-1 ja Lehtonen merkkautti itselleen NHL-uransa toisen ja kolmannen syöttöpinnan.

Mainos alkaa

Ensimmäinen Lehtosen passeista oli varsin tuttua kauraa häntä KHL:ssä seuranneille, eli loistava ja oikea-aikainen. Zach Hyman syötti kiekon vasempaan laitaan Lehtoselle ja lähti itse rynnimään kohti maalia.

Lehtonen malttoi rauhassa odottaa oikeaa hetkeä ja kun se koitti, niin takatolpalle lähti herkullinen siivu, jonka Hyman sai putata sisään pakin estelyistä huolimatta. Toronto meni Hymanin maalilla 3-0-johtoon.

Lehtonen sai syöttöpinnan myös Toronton viimeiseen maaliin, kun hän toimitti hyvän ohjattavan maalille ja voimahyökkäjä Wayne Simmonds nekkasi sen ilmasta pussiin.

Mikko Lehtonen heittää todellisen herkkupalan Zach Hymanille:

Katso myös: Video: Jesse Puljujärvi viimeisteli näyttävän häkin – käynnisti itse hyökkäyksen omalta alueelta


Pelaajat:
Joukkueet: