Video: Mikko Kuukalta ruma poikittainen niskaan – pelikieltoa luvassa?

Mikko Kuukka JYP Liiga / Pallomeri.net

JYPin sankariksi eilen noussut Mikko Kuukka esitteli aikaisemmin ottelussa melko härskin poikittaisen ja puolustaja oli jopa onnekas, että sai jatkaa peliään.

Eilisessä JYPin ja HPK:n välisessä kamppailussa voittomaalin jatkoajalla iskenyt Kuukka syyllistyi ottelun kolmannessa erässä todella rumaan tekoon, sillä puolustaja pamautti poikittaisella mailalla HPK:n Otto Paajasta niskaan.

Mikko Kuukka pelikieltoon?

HPK:n ylivoimalla maalin eteen pysäköinyt Paajanen tippui iskun voimasta jään pintaan ja oli tilanteen jälkeen todella tuskainen. Tuomaristolta tilanne meni täysin sivusuun, mutta Liiga ilmoitti ottelun jälkeen, että tilanne tullaan asettamaan kurinpitokäsittelyyn. Yhteisöpalvelu Twitterin lähteiden perusteella Mikko Kuukka on saamassa Liigalta kahden ottelun pelikiellon tempustaan.

JYPin ja HPK:n välinen sarja on tarjonnut kiihkeitä vaiheita eikä jälkipyykiltä ole säilytty. Varsinkin ottelusarjan toinen kohtaaminen aiheutti puitavaa ja myös jälkiseuraamuksia, kun HPK:n Petteri Nikkilä tuomittiin kahden ottelun pelikieltoon.

Ottelusarja jatkuu perjantaina Hämeenlinnassa, jolloin JYPillä on ensimmäinen mahdollisuus laittaa sarjakatki. Mahdollinen seitsemäs ottelu pelattaisiin heti lauantaina Jyväskylässä.


Pelaajat:
Joukkueet: