Mikko Koskinen tunaroi pahasti – valmentaja heitti bussin alle: ”Brutaali virhe”

Mikko Koskinen Edmonton Oilers / Pallomeri.net

Edmonton Oilersin Mikko Koskinen mokasi nolosti New York Rangersia vastaan ja valmentaja Dave Tippett antoi tylyä palautetta median kautta.

New York Rangers kaatoi Edmonton Oilersin kotonaan maalein 4-1 ja yksi iso syy Oilersin tappiolle seisoi tolppien välissä, sillä maalivahti Mikko Koskisella ei ollut aivan paras ilta.

Vaaran merkit olivat ilmassa jo 15 sekunnin kohdalla, kun Koskinen otti jäähyn kiskaistuaan kiekon katsomoon. Oilers selvitti alivoiman, mutta reilun viiden minuutin pelin jälkeen Koskinen teki virheen, joka maksoi maalin. Halpa avausmaali syntyi, kun Koskinen meni maalin taakse pysäyttämään päätykiekkoa, mutta luki tilanteen väärin ja menetti kiekon.

Koskiselta kiekon riistänyt Ryan Strome toimitti pelivälineen Alexis Lafrenierelle, joka pääsi oitis rokottamaan Koskisen mokasta. Koskisen kokonaisuudessaan heikko peliesitys aiheutti sen, että hänet heitettiin tylysti ns. ”bussin alle” pelin päätyttyä.

– Se oli brutaali virhe. Täytyy sanoa niin kuin asia on. Teimme monia asioita hyvin. Maalivahtimme ei ollut kovin hyvä, Oilersin päävalmentaja Dave Tippett totesi lehdistötilaisuudessa.

Mikko Koskinen tumpeloi kiekon kanssa maalin takana ja Rangers rankaisee välittömästi:

Katso myös: Häikäisevä esityö Allsvenskanissa – Kristianstad-pakki antoi täysin älyttömän namupassin sokkona


Pelaajat:
Joukkueet: