Video: Mikko Koskinen venyi ja paukkui – pysäytti Brandon Saadin huikealla kolmoistorjunnalla

Mikko Koskinen Edmonton Oilers

Edmonton Oilersin Mikko Koskinen iski pöytään huikean torjuntojen sarjan, kun venyi Brandon Saadin laukomien kiekkojen tielle kolmesti.

St. Louis Blues joutui nöyrtymään kotonaan Edmonton Oilersille värikkäiden vaiheiden jälkeen, kun Oilers voitti ottelun maalein 5-4. Yksi Oilersin sankareista oli, neljästä päästetystä maalista huolimatta, maalivahti Mikko Koskinen.

Tämä kävi konkreettisimmin selväksi hieman ensimmäisen erän puolivälin jälkeen, kun Koskinen joutui venymään upeaan kolmoistorjuntaan.

Bluesin Brandon Saad sai mailansa vapaaksi maalin edessä ja ohjasi kauempaa tulleen toimituksen kohti Koskisen länkiä, mutta Koskinen ehti saada putket kiinni. Saad kurotti reboundiin ja ampui sen kohti tyhjää verkkoa, mutta Koskinen sai venytettyä patjan tielle.

Vaikka Oilers-pakit saivat Saadin nurin, pääsi hän silti vielä yrittämään kolmannen kerran. Tämän Koskinen nappasi kiinni mailallaan, mutta vaara ei ollut vielä ohi.

Kiekko nousi hänen kilpensä kautta vielä ilmaan ja olisi hyvin voinut lipsahtaa maaliin, ellei Koskinen olisi avittanut räpylällään ja saanut kiekkoa kunnolla vangituksi.

Edmonton Oilersin Mikko Koskinen pysäyttää St. Louisin Brandon Saadin kolme kertaa samassa tilanteessa:

Katso myös: Video: Sidney Crosby painoi kunnon painiotteella vastustajan seinälle – selvisi ilman jäähyä


Pelaajat:
Joukkueet: