Video: Fantastista! Mikko Korhonen ylivoimaiseen voittoon European Tourilla

Viaplay British Open Mikko Korhonen golf European Tour / Pallomeri.net

Itävallassa pelatussa Shot Clock Mastersissa päästiin nauttimaan historian kolmannesta suomalaisesta European Tourin voittajasta, kun Mikko Korhonen paineli selvään voittoon.

Korhonen lähti päätöspäivään peräti viiden lyönnin johdossa, joten lähtökohdat viimeisiin 18 reikään olivat lähes täydelliset. Suomalaisen keskittyminen ei kuitenkaan herpaantunut missään vaiheessa, vaan Korhonen pelasi tasaisen loistavaa peliä koko viikon.

Lopulta Shot Clock Mastersin voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä, sillä Korhonen nappasi voiton suorastaan suvereenilla kuuden lyönnin etumatkalla. Toiseksi sijoittui skotlantilainen Connor Syme.

Mainos alkaa

Toiseksi paras suomalainen Itävallassa oli Kalle Samooja, joka löytyy sijalta 35. Tapio Pulkkasen loppusijoitus oli lopulta 38.

Korhonen varmisti voitollaan myös sen, että mies nähdään European Tourilla myös ensi kaudella. Myös palkintorahat viikonlopun suorituksesta ovat kunnossa, sillä suomalainen kuittaa voitostaan 158 000 euroa.

Korhonen on historian kolmas suomalaispelaaja, joka onnistuu voittamaan European Tourilla. Kaksi aikaisempaa voittajaa ovat Mikko Ilonen ja Roope Kakko.

Mikko Korhonen nappasi voiton European Tourilla