Mikko Koivun paita nousi kattoon – tunteikas seremonia sai illan sankarin kyyneliin

Mikko Koivun seremonia paita kattoon pelinumeron jäädytys - Pallomeri.net

Minnesota Wild jäädytti seurahistoriansa ensimmäisen paidan, kun Mikko Koivun #9 nousi Xcel Energy Centerin kattoon sunnuntaina.

Seremonian aikana kuultiin ensin seuraomistaja Graig Leipoldin puhe, jossa hän kiitti Koivua tämän johtajuudesta – niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Sen jälkeen pääsi ääneen illan sankari, joka puhui noin 15 minuuttia eikä pystynyt pidättämään kyyneleitään mainitessaan lapsensa, jotka seisoivat seremoniassa isänsä vierellä.

– Te olette elämäni mahtavin lahja, Koivu sanoi lapsilleen.

Mainos alkaa:

– Nuorimmaiseni, Oskar – elävöität jokaisen huoneen, jossa olet. Kasper, sinulla on välittävä ja hyvä sydän. Kiitos, että annat minun olla valmentajasi. Ja kaunis rakas Sofie – olet niin hieno esimerkki veljillesi ja todella, todella erityinen minulle, Koivu sanoi kyynelten siivittämänä.

Puheessaan Koivu mainitsi myös useita ihmisiä uransa varrelta, mukaan lukien vanhempansa, Saku-veljensä, sekä muiden muassa Kalervo Kummolan.

Lopuksi 11 vuotta Minnesotan kapteenina toiminut suomalaishyökkääjä sai katsella tunteiden vallassa, kun hänen pelinumeronsa nostettiin hallin kattoon.

Mikko Koivun paitaseremonia oli tunteita täynnä:

Jos video ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: