maanantai, 24.06.2024
Koti Jääkiekko-uutiset NHL Yllätyspäätös! Mikko Koivu lopettaa pelaajauransa

Yllätyspäätös! Mikko Koivu lopettaa pelaajauransa

Mikko Koivu
Kuva: Getty Images

Suomalaisen kiekkoilun yksi suurimmista, Mikko Koivu, lopettaa pelaajauransa. Yllättävä päätös tuli shokkina, sillä hyökkääjällä oli sopimus Columbuksen kanssa.

Koivu siirtyi täksi kaudeksi Columbus Blue Jacketsin riveihin, sillä suomalaishyökkääjä ei saanut jatkosopimusta Minnesota Wildiin, jonka riveissä mies toimi kapteenina useamman kauden ajan. Minnesotassa pelejä kertyi tilille uskomattomasti yli 1000 kappaletta ja Koivu nousi kiistatta seuran suurimpien hahmojen joukkoon.

NHL-ura sai kuitenkin jatkoa vielä täksi kaudeksi, kun Koivu teki vuoden mittaisen sopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa. Uran sinitakeissa loppui kuitenkin lyhyeen, sillä sentteri ilmoitti lopettavansa uransa.

Mainos alkaa:

– Tämä ei ollut helppo päätös minulle, sillä rakastin jokaista minuuttia Columbuksessa. Toivon todella, että olisin pystynyt auttamaan joukkuetta saavuttamaan kaudelle asettamansa tavoitteet. Totuus kuitenkin on, että en ole päässyt sille tasolle, jota edellytän itseltäni ja joka on oikein joukkuetovereitani kohtaan. Nyt on siis tullut oikea aika lopettaa jääkiekon pelaaminen, Mikko Koivu totesi Columbuksen tiedotteessa.

Koivu ehti pelaamaan Columbuksen paidassa seitsemän ottelua ja tilille tuli tehot 1+1.


Pelaajat:
Joukkueet: