The Athletic: Mikko Koivu teki paljastuksen – harkitsee paluuta Liigaan

Mikko Koivu - pallomeri.net

Minnesota Wildia The Athletic -verkkolehdelle seuraava toimittaja Michael Russo kertoo, että Mikko Koivu harkitsee päättävänsä uransa Suomessa.

The Athletic -verkkolehden toimittaja Michael Russo kertoo Twitter-tilillään, että Mikko Koivu saattaa päättää NHL-uransa, mutta harkitsee uransa päättämistä Suomessa. Minnesota Wildia seuraava Russo toteaa, että kaikki on kuitenkin vielä auki, kun kuluvankaan NHL-kauden kohtalo ei ole selvillä.

– Koivu sanoi, ettei hänellä ole vielä selvää vastausta tulevaisuuden osalta. Hän ei kuitenkaan kiistä, etteikö NHL-uran päättyminen olisi käynyt mielessä. Koivu on toiveikas, että kuluva NHL-kausi vielä jatkuu. Joinakin päivinä hän on toiveikkaampi kuin toisina, Russo kertoi haastateltuaan Koivua.

Mainos alkaa:

Russo kertoo kuulleensa huhuja Koivun mahdollisesta halusta palata Suomeen. Russo kertoo Koivun vahvistaneen huhun.

– Sain Mikolta vahvistuksen asiaan, josta olen kuullut puhuttavan: Hän harkitsisi uransa päättämistä Suomessa, jos intohimoa on jäljellä ja Minnesotan kanssa ei synny jatkosopimusta, Russo kirjoitti.

Lue myös: MTV: TPS aloitti työt pelaajayhdistyksen vastustuksesta huolimatta – ”Huolemme pelaajien terveydestä on isompi kuin pelaajayhdistyksellä”


Pelaajat:
Joukkueet: